Minkštas miegamas modulinis kampas (4)

1399,00 

Priimame užsakymus

Kategorija:

Aprašymas

Šis minkštas kampas universalus – miegamoji dalis gali būti tiek iš dešinės, tiek iš kairės pusės.

Užsisakant galite rinktis kitus matmenis, audinius, spalvas.

Pakeiskite savo gyvenamąją erdvę su mūsų jaukia moduline sofa

Sveiki atvykę į komfortą ir universalumą su mūsų Minkštu Miegamuoju Moduliniu Kampu! Ši modulinė sofa, puikiai tinkanti šeimoms, sukurta taip, kad prisitaikytų prie jūsų gyvenimo būdo ir suteiktų jūsų namams elegancijos.

Kodėl jums patiks:

Visapusiškas komfortas: Įsitaisykite pliušinėse pagalvėlėse, pagamintose iš aukštos kokybės ir patvarių medžiagų, kurios žada ilgalaikį komfortą ir atramą.
Įvairiapusiškas dizainas: Nesvarbu, ar rengiate kino vakarą, ar reikia papildomos lovos svečiams, ši sofa lengvai transformuojama pagal jūsų poreikius. Jos modulines sekcijas galima pertvarkyti taip, kad jos atitiktų bet kokį kambario išplanavimą.
Madinga ir praktiška: Ši sofa yra įvairių spalvų, kad derėtų prie jūsų interjero, todėl moderniai papuoš bet kokią gyvenamąją erdvę. Be to, elegantiškas dizainas užtikrina, kad ji puikiai atrodys iš bet kurio kampo.
Draugiška šeimai: Sukurta taip, kad atlaikytų šeimos gyvenimo šurmulį, ši sofa yra atspari dėmėms ir lengvai valoma, todėl puikiai tinka namams su vaikais ir naminiais gyvūnais.
Papildomos funkcijos: Mėgaukitės papildomu patogumu – paslėptais laikymo skyriais, puikiai tinkančiais palaikyti švarą ir tvarką svetainėje.

Atnaujinkite savo namus sofa, kuri pasižymi ir stiliumi, ir funkcionalumu. Minkštas Miegamas Modulinis Kampas yra daugiau nei tik baldas – tai šeimos prisiminimų centras.

    Papildoma informacija

    Plotis (cm)

    273

    Aukštis (cm)

    92

    Gylis (cm)

    238

    Miegamosios dalies ilgis (cm)

    210

    Miegamosios dalies plotis (cm)

    145

    Patalynės dėžė

    Yra

    Medžiaga

    Veliūras

    Spalvų pasirinkimas

    Garstyčių, Pilka, Ruda, Smaragdinė, Žalsvai melsva

    Kilmės šalis

    Europos sąjunga