Chester stiliaus minkštas miegamas kampas (1)

1399,00 

Priimame užsakymus

Kategorija:

Aprašymas

Pakeiskite savo gyvenamąją erdvę su “Chester” stiliaus minkšta kampine sofa su miegamąja dalimi

Sveiki sutikę į puikų stiliaus, patogumo ir funkcionalumo derinį! Mūsų Česterio stiliaus minkšta kampinė sofa su miegamąja dalimi sukurta taip, kad taptų pagrindiniu jūsų svetainės akcentu ir suteiktų jaukų prieglobstį jūsų šeimai bei stilingai papuoštų jūsų namus.

Kodėl jums patiks:

Nesenstantis elegantiškumas: Česterio stiliaus dizainas suteikia klasikinio rafinuotumo bet kuriam kambariui. Ši sofa su tiuftuota nugarėle ir susuktais porankiais dvelkia žavesiu ir elegancija.
Nepakartojamas komfortas: Įsitaisykite minkštose pagalvėlėse, pagamintose iš didelio tankio putų, kurios suteikia išskirtinę atramą ir komfortą. Puikiai tinka ilsėtis, skaityti ar žiūrėti mėgstamas laidas.
Versifikuojama miegamoji vieta: Lengvai transformuokite sofą į erdvią lovą nakvynei svečiams. Sklandus mechanizmas užtikrina nesudėtingą transformaciją, todėl idealiai tinka mažoms erdvėms ar netikėtiems svečiams.
Kokybiška gamyba: Ši sofa pagaminta taip, kad tarnautų ilgai, turi tvirtą medinį rėmą ir patvarius apmušalus. Galite rinktis iš įvairių audinių, tinkančių prie jūsų interjero – nuo prabangaus aksomo iki praktiško mikropluošto.
Draugiška šeimai: Sukurta galvojant apie šeimą, sofos audinys lengvai valomas ir prižiūrimas, todėl ji ilgus metus atrodys šviežia ir nauja.
Didelis sėdimų vietų skaičius: Didelė kampinė konstrukcija suteikia daug sėdimų vietų šeimos susibūrimams ar draugų pasisėdėjimams. Kiekvienas turės mėgstamą vietą!

Klientų atsiliepimai:

“Absoliučiai myliu šią sofą! Tai puikus mūsų svetainės papildymas ir tokia patogi miegoti.” – Salomėja M.

“Stilinga ir praktiška. Vaikams ji patinka, be to, ją taip lengva valyti!” – Jurga D.

Paverskite savo svetainę namų širdimi su “Chester” stiliaus minkšta miegamąja kampine sofa. Užsisakykite dabar ir patirkite tobulą stiliaus ir komforto derinį!